Over ons

Wij bieden u een online platform om te informeren, inspireren en in contact te komen en blijven met andere liefhebbers van Gambia!

Alles over Gambia, sinds 2000

Sinds de oprichting in september 2000, geeft de Gambia.startpagina.nl (aanvankelijk onder de naam gambia.pagina.nl) een overzichtelijke weergave van links over Gambia. In 2007 werd de Gambia.startpagina.nl aangevuld met een speciale pagina over vakantie in Gambia (Gambia-vakantie.startpagina.nl) en een speciale pagina over hulporganisaties actief in Gambia (Gambia-hulporganisaties.startpagina.nl).


Gambia Prikbord, het begin...

Niet lang na de oprichting van de Gambia Startpagina, werd in december 2001 het Gambia Prikbord opgericht als online platform bedoeld voor alle Gambia liefhebbers. Sinds september 2014 is het Gambia Prikbord verhuist naar Beleefgambia.nl. Ons doel is echter al die tijd gelijk gebleven. Wij bieden u een online platform om te informeren, inspireren en in contact te komen en blijven met andere liefhebbers van Gambia!

Afbeelding Gambia Prikbord januari 2014

"U heeft behoefte aan een online platform over Gambia. Een platform waarop u met andere Gambia liefhebbers van gedachte kunt wisselen. Vanaf december 2001 kon u hiervoor terecht op het Gambia Prikbord. In september 2014 is het nieuwe Gambia Prikbord live gegaan op Beleefgambia.nl. Beleefgambia.nl biedt u een geheel nieuw online platform aan waarop u kunt discussiëren met andere Gambia fanaten over alles m.b.t. dit prachtige land."

Stefan Burgers, Beheerder Beleefgambia.nl

Nieuwe Gambia Prikbord

Sinds september 2014, is het nieuwe Gambia Prikbord live gegaan. Daarmee is een nieuw tijdperk aangebroken voor het Gambia Prikbord. Een nieuwe start met een nieuw prikbord, voorzien van nieuwe mogelijkheden en een responsive design. Hierdoor is het nieuwe Gambia Prikbord niet alleen via de computer prettig te bekijken, maar ook via tablet en zelfs met uw mobiele telefoon.

Gambia Prikbord »

Afbeelding nieuwe Gambia Prikbord op Beleefgambia.nl van november 2008