Welkom op het gambia prikbord, een forum over het West-Afrikaanse land Gambia.

Bespreek hier alles over Gambia!
door mikefor wo 16 mei 2018, 20:00
Heksje dan hoef je niet meer een visum aanvraag te doen als je op de zwarte lijst van BUZ staat dan ben je voor de komende 10 uitgesloten. Valsheid in geschriften is niet misselijk! Dat zou zomaar ook nog eens gevolgen kunnen hebben voor je persoonlijk leven in Nederland.
door elly88 wo 16 mei 2018, 22:47
Valsheid in geschrifte??
Waar slaat dat nou weer op?
Als je gewoon een schermafdruk maakt van het te boeken ticket en van de af te sluiten verzekering is er absoluut geen sprake van valsheid in geschrifte, zeker niet als je dit in de uitnodigingsbrief aangeeft.
door TheGoodLife zo 03 jun 2018, 08:58
Iedereen bedankt voor de tips. Het is gewoon gelukt, visum is o.b.v. logiesverstrekking afgegeven voor 75 dagen!!!!!

Nog een tip:
Het is helemaal niet nodig om via travelpoort een pro forma boeking te maken. Ze maken een nepboeking op papier en verdienen daar behoorlijk aan als de aanvraag niet akkoord is. Via D-reizen een boeking gratis in optie gezet met Royal Air Maroc. Die annuleer je voor het beëindigen van het optietermijn, bevestiging heb je dus al in handen. Zelf nu het ticket boeken met Royal Air Maroc via internet nu het akkoord is scheelt meteen 150 euro in voordeel.
door heksje56 ma 02 jul 2018, 10:06
bij mij nu ook alles weg dus wachten of het een yes word.

waar ik achter ben gekomen is bij de reservering van ticket zit verzekering bij die van Ooms was niet nodig geweest voor de aanvraag. misschien een tip voor iedereen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten

Recente Topics

Twitter

Over ons

Beleefgambia.nl is de ontmoetingsplek voor iedereen die Gambia een warm hart toedraagt. Laten we het hier samen gezellig houden!

Registreer u vandaag nog om ook van dit forum gebruik te maken.

Beleefgambia.nl

Beleef hier een stukje Gambia!